استفاده از سیر از پیش پوست کنده شده
در حالی که ممکن است وسوسه شوید از سیر از پیش پوست کنده شده برای این دستور استفاده کنید – مطمئناً باعث صرفه جویی در وقت و تلاش می شود.
من آن را توصیه نمی کنم سیر تازه بهترین عطر و طعم را به شما می دهد و کمتر به رنگ سبز یا آبی در می آید (در ادامه در مورد آن بیشتر می شود!).
بهترین راه برای پوست کندن سیر چیست؟
هک های زیادی به صورت آنلاین برای بهترین راه برای پوست کندن سریع سیر وجود دارد و صادقانه بگویم، اکثر آنها کار نمی کنند.
تنها روشی که من متوجه شدم موثر است، له کردن میخک با چاقو است، اما این روش مناسبی برای این دستور غذایی خاص نیست، زیرا ما میخک ها را دست نخورده می خواهیم.
روش من این است: هر سر سیر را با استفاده از پاشنه دست یا کنار چاقو روی میز بکوبید تا حبه ها را جدا کنید.
انتهای هر میخک را کوتاه کنید. اغلب اوقات، با انجام این کار، پوست به راحتی از بین می رود.
من به تمرین مراقبه پوست کندن سیر اهمیتی نمی دهم و تمایل دارم این کار را هنگام گوش دادن به پادکست انجام دهم.
خواص درمانی و زیبایی سیر سیاه لاغری برای رسیدن به وضعیت دلخواه تا انتها با ما همراه باشید.
وقتی انبوهی از میخک های تمیز و پوست کنده را روی پیشخوان می بینید، کار رضایت بخشی است.
برای هر میخک سرسختی (یا برای کسانی که از من صبورتر هستند)، همه آنها را در یک شیشه بزرگ بچسبانید و درب آن را پیچ کنید. به شدت تکان دهید تا پوست آن شل شود.
همانطور که گفته شد، مطمئناً می توانید از سیر از پیش پوست کنده شده در این دستور استفاده کنید، نتایج آنقدرها هم خوش طعم نیستند.