عسل بین مردم طرفدارن زیادی دارد، عسل در روسیه یکی از محبوب ترین خوردنی ها و با خواص درمانی فراوان است.
همه گونه های عسل ویژگی های خاص خود را دارند و طعم های مختلفی دارند، با این حال، عسل گل طبیعی بیشترین شناخت را از مصرف
کنندگان دریافت کرد.
به عنوان مثال، خردل، اقاقیا، شبدر شیرین، آفتابگردان، گندم سیاه، پنبه. آنها بسته به نام گیاهانی که زنبورها از آنها شهد جمع آوری کرده اند
متمایز می شوند.
گونه های سبک بیشترین ارزش را دارند، اینها عبارتند از علف آتشین، زرشک، بادیاگ، نمدار، سنبل الطیب، نخود، شبدر، گل ذرت، یونجه، سر
مار، کنف، شاه توت، افرا، اسطوخودوس، گشنیز، تمشک، ازگیل، دم پرستو، بادرنجبویه، خار مریم، خار مریم، کلزا، نعناع، خار مریم، فاسلیا،
مینیونت، چاندرا، سیب، اسپرس، مریم گلی.
هر کدام از آنها خواص درمانی خاص خود را دارند، به عنوان مثال، عسل گندم سیاه چگونه مفید است؟
حاوی مواد معدنی بسیار ارزشمندتری برای بدن نسبت به انواع دیگر است، سرشار از فسفر، پتاسیم، آلومینیوم، منگنز، کلسیم، روی،
منیزیم، سدیم و سایر عناصر مفید است.
فواید و مضرات عسل با ترکیب آن مشخص می شود، دارای طیف گسترده ای از مزایای سلامتی است.
عسل از چه چیزی ساخته شده است؟
حاوی حدود 60 ماده مختلف است.
جزء اصلی همه انواع کربوهیدرات های سریع (75-80٪) است:
• 31% گلوکز (قند انگور).
• 38% فروکتوز (قند میوه).
• 1% ساکارز.
• حدود 9 درصد سایر قندهای آلی.
چه ویتامین هایی در عسل وجود دارد؟
حاوی اسید فولیک (B9)، B1، B2، B6، کاروتن ویتامین A پروویتامین، اسید اسکوربیک، E، PP، K، H.
همچنین ترکیب عسل شامل:
• آنزیم هایی که به طور قابل توجهی واکنش های متابولیک را تسریع می کنند.
• مواد معدنی، عناصر ماکرو و میکرو ،نمک های کلسیم، آهن، گوگرد، سدیم، منیزیم، ید، کلر، فسفر، و همچنین بور، سرب، قلع، آلومینیوم،
کروم، منگنز، سیلیکون، لیتیوم، نیکل، مس، روی.
• اسیدهای آمینه، پانتوتنیک، گلوتامیک، اسیدهای آسپارتیک، آرژنین، لوسین، لیزین، آلانین، تیروزین، ترئونین، متیونین، تریپتوفان، فنیل آلانین، پرولین.
• اسیدهای آلی و معدنی، انگور، سیتریک، تارتاریک، لینولئیک، مالیک، لاکتیک، اگزالیک.