۳ خاصیت شگفت انگیز خرما مرداب سنگ برای درمان قطعی کبد چرب!

یکی از محبوب ترین خرماها، این نوع خرماها به دلیل مزه و میزان رطوبتشان محبوبیت بیشتری دارند.

میزان رطوبت خرما ربی آنها تقریباً 12 درصد است و به همین دلیل است که خرما مرداب سنگ به عنوان خرمای خشک طبقه بندی می شود.

میزان کم رطوبت آنها بر سطوح قابل درک آنها تأثیر می گذارد. آنها عمدتاً از استان های شرقی- جنوبی ایران مانند استان سیستان و بلوچستان، در شهرهایی مانند زابل، سراوان و چابهار هستند.

شرکت خشکبار ایران فروشنده، تولید کننده و صادر کننده خرما مرداب سنگ، نیمه خشک و خشک می باشد. ما درجات زیر را عرضه می کنیم:

تاریخ خاخام | یکی از پرطرفدارترین خرماها |این نوع خرماها به دلیل طعم و میزان رطوبتشان بیشترین محبوبیت را دارند.

میزان رطوبت خرما ربی آنها تقریباً 12 درصد است و به همین دلیل است که خرمای خاخام به عنوان خرمای خشک طبقه بندی می شود.

خرما

میزان کم رطوبت آنها بر سطوح قابل درک آنها تأثیر می گذارد. آنها عمدتاً از استان های شرقی- جنوبی ایران مانند استان سیستان و بلوچستان، در شهرهایی مانند زابل، سراوان و چابهار هستند.

مشتریان خرمای ربی (خشک) را به دلیل طعم و استفاده از آن می خواهند.

رنگ این خرما از قهوه ای تا قهوه ای تیره متغیر است همچنین خرماهای بیضی شکل بلندی هستند و نوع نرمی از خرما هستند که برای مصرف مستقیم مناسب هستند.

سطح قند رابی آنقدر بالا نیست که برای کسانی که قند خون بالا دارند مضر باشد، در نتیجه افرادی که سطح قند خون بالایی دارند می توانند به جای شکر از رابی استفاده کنند.

فصل برداشت خرما اواخر سپتامبر تا اواسط اکتبر است بنابراین، پیشنهاد می کنیم سفارش خود را برای محصول جدید رزرو کنید و در هفته های اول شهریور با ما تماس بگیرید.

خرما مرداب سنگ (خشک) را بیشتر به پاکستان، روسیه، ترکیه، مالزی، تایوان و … صادر می کنیم.

شرکت ها و تولیدکنندگان از این نوع خرما بیشتر برای مصرف مستقیم استفاده می کنند.

شرکت خشکبار ایران فروشنده، تولید کننده و صادر کننده خرمای تازه، نیمه خشک و خشک می باشد. ما درجات زیر را عرضه می کنیم:
سوپر انتخاب

  • AAA
    بسته بندی:
  • کارتن های 10 کیلویی

سایر انواع بسته بندی را می توان بنا به درخواست مشتری ترتیب داد.

حداقل مقدار سفارش: برای خرما ربی 3-10 تن بر اساس فرم حمل و نقل انتخاب شده است.

بارگیری: خرما رابی را می توان در ظروف خشک و یخچالی 20 فوت و 40 فوت بارگیری و ارسال کرد، مهمتر از همه توصیه ما برای مسافت های دور و مناطق گرم استفاده از کانتینرهای یخچال است تا در هنگام حمل و نقل محموله سالم و سالم بماند.

ظرفیت بارگیری کانتینرها:

کانتینر 20 فوت: تا 17 تن
کانتینر 40 فوت: تا 25 تن
زمان ماندگاری: یک سال پس از تاریخ تولید.

شرایط نگهداری: کاربران می توانند این خرماها را در دمای اتاق که دارای تهویه هوای مناسب و عاری از گرد و غبار باشد نگهداری کنند.

اما به نظر حرفه ای ما بهتر است آنها را در یخچال خنک (زیر 5 درجه سانتیگراد) و خشک با تهویه هوای مناسب نگهداری کنید.

زمان تولید: بستگی به مقدار مورد نیاز شما دارد بنابراین، می تواند بین 15-25 روز کاری متفاوت باشد.