سوهان پسته ایرانی ترد یک دستور العمل هوشمندانه، سریع و آسان برای یک خوشمزه تر و لذیذتر شدن سوهان کره ای است.
این غذا با کره، شکر قهوه ای، کراکر سودا/کراکر نمکی و کمی زعفران ایرانی درست می شود.
نتیجه یک میان وعده اعتیاد آور، شور-شیرین و ترد است هوس خوردن یک غذای قدیمی کلاسیک ایرانی به نام “سوهان” را در 15 دقیقه از ابتدا تا انتها برطرف کنید.
پسته ایرانی ترد یک دستور العمل هوشمندانه، سریع و آسان برای یک تافی لذیذ است این غذا با کره، شکر قهوه ای، کراکر سودا کراکر نمکی و کمی زعفران ایرانی درست می شود.
نتیجه یک میان وعده اعتیاد آور، شور-شیرین و ترد است. هوس خوردن یک غذای قدیمی کلاسیک ایرانی به نام “سوهان” را در 15 دقیقه از ابتدا تا انتها برطرف کنید.
سوهان ترد پسته ایرانی
سوهان لغت فارسی برای ترد یا تافی بسیار غنی و منحط است. در دستور العمل های سنتی سوهان، شما به چند نوع آرد و همچنین نوعی شکر مانند عسل، گلوکز مایع یا شربت ذرت نیاز دارید.
طعم دهنده های موجود در سوهان واقعی شامل زعفران و همچنین مقداری هل و کمی گلاب است.
من ترجیح می دهم سس کارامل و تافی را با شکر قهوه ای برای طعم عمیق تر درست کنم.
با رعایت سریع و ساده این دستور العمل مدرن، من از شکر قهوه ای برای شیرین کننده و زعفران برای نت های طعم بی نظیر ایرانی استفاده می کنم.
راستش باور نخواهید کرد که مراحل تهیه این تافی غیرقابل مقاومت چقدر ساده است!
با چند ماده اولیه، یک قابلمه، یک تابه و یک فر، می توانید «سوهان تقلبی» را از نوع اصل سوهان مرتضوی قم که به آن پسته شکننده نیز می گویند، تشخیص دهید.
آن را با تکههای پسته سبز فانتزی و تعدادی گلبرگ رز سلطنتی بپوشانید و به اندازهای زیباست که برای مهمانان یا مهمانی شرکت کنید.
مراحل:
کراکرها نمک های سودا را در یک لایه، به طور مرتب و یکنواخت در ردیف هایی روی ورقه پخت چرب شده بچینید.
کره را با شکر قهوه ای ذوب کنید تا مایع به جوش بیاید و مدام هم بزنید.