با حوردن پسته اکبری اعلا از مریضی در امان بمانید

مطالعات اپیدمیولوژیک اخیر که در کودکان و بزرگسالان انجام شده است، ارتباط معنی داری بین مصرف آجیل و نمره کیفیت رژیم غذایی بالاتر یا دریافت مواد مغذی بهبود یافته را نشان داده است.

پسته اکبری اعلا، در مقایسه با سایر مغزها، چربی نسبتاً کمی دارد، حاوی 45.4 گرم چربی کل در 100 گرم مغز پسته و متشکل از 5.6 گرم SFA، 13.7 گرم PUFA و 23.8 گرم MUFA (جدول 1) 10). در اسیدهای چرب، اسیدهای چرب اولئیک و لینولئیک، که هر دو به دلیل خواص پیشگیرانه قلبی عروقی خود شناخته شده اند.

اونیل و همکاران (مرجع O’Neil, Keast and Fulgoni13)، در مطالعه ای بر روی 13292 بزرگسال شرکت کننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه 1999-2004، مشاهده کردند که مصرف کنندگان آجیل درختی، به عنوان مصرف کنندگان بیش از 7.09 گرم در روز تعریف می شوند.

آجیل ها یا کره های آجیل درختی، به طور قابل توجهی دریافت بیشتری از چندین ماده مغذی مانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی داشتند، و همچنین دارای امتیاز بالاتری در شاخص کل تغذیه سالم-2005 بودند.

به طور مشابه، در یک تجزیه و تحلیل شامل داده های پیوسته از بزرگسالان 2+ سال شرکت کننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه در سال های 1999-2000، 2001-02 و 2003-04، مصرف بیش از 7.08 گرم در روز با سلامتی همراه بود. مشخصات مواد مغذی و امتیاز بالاتر شاخص کل تغذیه سالم-2005 در مصرف کنندگان در تمام گروه های سنی.

علاوه بر این، مصرف کنندگان بزرگسال پروفایل ریسک متابولیک بهتری را نشان دادند (مرجع اونیل، کیست و نیکلاس 14). علاوه بر این، نتایج یک کارآزمایی بالینی انجام شده بر روی 124 فرد چاق نشان داد که کیفیت رژیم غذایی در میان مصرف‌کنندگان آجیل (کسانی که روزانه 42 گرم فندق در روز به مدت 12 هفته می‌خورند) در مقایسه با سایر گروه‌هایی که شکلات، چیپس سیب‌زمینی مصرف می‌کنند یا غذای اضافی مصرف نمی‌کنند، بهبود قابل‌توجهی داشته است.

مرجع تی، قهوه ای و خاکستری15). در نهایت، گنجاندن آجیل در رژیم‌های غذایی با محدودیت انرژی، ساییدگی و کاهش وزن را کاهش داد، و از این حمایت می‌کند که آجیل‌ها خوش‌خوراکی و انطباق با رژیم‌های غذایی را بدون به خطر انداختن اثرات مفید سلامتی افزایش می‌دهند.